Η «ΝΙΝΑ Η ΛΕΜΟΝΙΤΑ» ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΤΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΚΡΙΚΚΕΙΟ" ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ

Ένα παραμύθι για καλό σκοπό

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2017 15:34

Το παραμύθι της Άννας Κορτέση «Νίνα η Λεμονίτα» παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο θέατρο ΟΥΗΛ της Λάρισας. Η Νίνα ένα μικρό λεμονάκι γεμάτο όρεξη για ζωή ταξιδεύει με τους καινούργιους φίλους της και ανακαλύπτει νέες εμπειρίες. Γλυκιά, χαμογελαστή και πάντα τραγουδώντας προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες όταν αποφασίζει να επιστρέψει στην αγκαλιά της μητέρας της.

Οι μικροί και μεγάλοι αναγνώστες που βρέθηκαν στην παρουσίαση, ταξίδεψαν με τη Νίνα της Άννας Κορτέση . Η ειδική παιδαγωγός Ειρήνη Τσιουμάνη, παρουσίασε το βιβλίο ενώ αποσπάσματα του διάβασε η ραδιοφωνική παραγωγός Παναγιώτα Κεφαλιακού. Για το βιβλίο της μίλησε και η ίδια η συγγραφέας Άννα Κορτέση.

Η ίδια αναφέρει για το βιβλίο της «Είναι η Νίνα....Είναι το λεμονάκι που δημιούργησε η φαντασία μου και η εσωτερική μου ανάγκη να στηρίξω ένα ορφανοτροφείο της χώρας μας. Ένα παραμύθι που ξετυλίγεται σε 70 σελίδες και 3 θεματικές ενότητες έτσι ώστε οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας να το απολαύσουν». Την εκδήλωση διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα «Στήριξη» και συντονιστής ήταν ο πρόεδρος της ομάδας «Στήριξη», Φώτης Βακιρτζηδέλης. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στο "Κρίκκειο" Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας, με σκοπό να στηριχθούν τα παιδιά που φιλοξενεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass