ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Tραγούδια απ’ τη θάλασσα

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2017 16:00

Η Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας θα ταξιδέψει το κοινό σε έξοχα θαλασσινά τραγούδια, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Νύχτες Τέχνης στην Αυλή του Μύλου».
Τη μουσική βραδιά με τίτλο «Τραγούδια απ’ τη θάλασσα» οργανώνει το Θεσσαλικό Θέατρο σε συνεργασία με την ορχήστρα, ενώ την έρευνα και την παρουσίαση επιμελείται ο Κώστας Τσιάνος. Τραγούδια των Χατζιδάκι, Μίκη, Σαββόπουλου, Μικρούτσικου, Σπανού, Μαρκόπουλου, Λοΐζου, Χιώτη, Παπαϊωάννου, Βαμβακάρη και... του Βασίλη Τσιτσάνη, που αν και «βλάχος» έγραψε τα περισσότερα και ομορφότερα «θαλασσινά» λαϊκά τραγούδια. Στην ορχήστρα παίζουν οι μουσικοί: Βαγγέλης Τσιαπλές (μπουζούκι), Κώστας Ταμβακάς (μπουζούκι), Σπύρος Καβαλιεράτος (κιθάρα), Πέτρος Παππάς (φλάουτο), Γιώργος Αγγελάκης (ακορντεόν), Νάνση Χατζή (κόντρα μπάσο), Γιάννης Μακρυγιάννης (κρουστά) και Ρήγας Μακρόπουλος (βιολί). Τραγουδούν η Αντωνία Βισβίκη και ο Αλέξανδρος Τσιωνάς. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: κανονικό: 8 ευρώ και μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων: 5 ευρώ. Ώρα έναρξης: 21.15. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου», Μύλος Παππά - Κεντρικό κτίριο (2ος όροφος), πρωινές ώρες: 8 π.μ – 2 μ.μ, τηλ. 2410-533417.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass