ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»

Προσφέρουν θέαμα… συγκεντρώνουν τρόφιμα

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2017 13:49


Με στόχο να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα τρόφιμα γίνεται για την ενίσχυση των συσσιτίων συνεχίζεται το 8ο Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα». 

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ στο οποίο μετέχει μεγάλος αριθμός συλλόγων και φορέων της Λάρισας.  Στην οργανωτική επιτροπή μετέχει ο Σύλλογος Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας και η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.  Η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ είναι μεγάλη. Μετά τη χθεσινή θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, τη σκυτάλη παραλαμβάνουν σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι οι ομάδες ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του ΤΕΕ Κ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που θα διεξάγουν φιλικό αγώνα στο πλαίσιο του φεστιβάλ.  Αύριο Παρασκευή στη 1:30 το μεσημέρι, στο  μεγάλο αμφιθέατρο του Ιδρύματος, θα δοθεί παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νομού Λάρισας «Άλκηστις». Το ΤΕΙ Θεσσαλίας ανταποκρινόμενο θετικά στην πρόσκληση του Συλλόγου « Άλκηστις», στηρίζει και αυτό,  μεταξύ άλλων φορέων, έμπρακτα το φεστιβάλ, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, παραχωρώντας το χώρο και ενθαρρύνοντας το κάλεσμα για προσφορά τροφίμων  στον συνάνθρωπό μας. Μοναδικό «εισιτήριο» για την εν λόγω παράσταση αποτελεί η προσφορά τροφίμων σε ειδικό καλάθι που θα βρίσκεται τοποθετημένο στην είσοδο του Αμφιθεάτρου. Η παράσταση απευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινότητας του Ιδρύματος, αλλά και στο ευρύ κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass