Μουσική εκδήλωση για καλό σκοπό

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2016 21:00

Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση ανθρωπιάς και ευαισθησίας με τίτλο «Αγκαλιάζουμε τ’ αστέρια» οργανώνει το απόγευμα στις 6 μ.μ. της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο της Ιατρικής (πλ. Ταχυδρομείου) το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λάρισας.

Η κοινωνική δομή που για περισσότερα από τέσσερα χρόνια στηρίζει με ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες ανασφάλιστους και άπορους της Λάρισας οργανώνει σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Λάρισας εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες που αγαπήσαμε σε γνωστές κινηματογραφικές ταινίες, όπως Πολικό Εξπρές, Frozen, κλπ. Τις μελωδίες θα αποδώσει το Σύνολο Μουσικής Κινηματογράφου υπό την διεύθυνση των μουσικών Φρόσως Αστ. Κτιστάκη και κ. Βιβής Καραγιάννη. Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση   φαρμάκων για τους δικαιούχους του Ι.Κ.Α.Λ. , αλλά και ειδών προσωπικής υγιεινής για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές και διοικητικούς που καθημερινά όλο το χρόνο που πέρασε πρόσφεραν υπηρεσίες αλληλεγγύης στους συνανθρώπους τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass