ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2016 8:00

Αρχίζει σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016 στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mouzaki Palace Hotel, το 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος Χορωδιακός θεσμός της Ελλάδος και απ’ τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους παγκοσμίως.

Ένα πλούσιο τετραήμερο συναυλιών με διακεκριμένα χορωδιακά σύνολα, a capella και με οργανική συνοδία, επιφυλάσσει το 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας στου φίλους του στο Μουζάκι από 1 έως 4 Δεκεμβρίου.

Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας έχοντας ως στόχο την αποκέντρωση των εκδηλώσεων του και την επαφή ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων με την ποιοτική μουσική, το χορωδιακό τραγούδι κ.τ.λ. υλοποιεί εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη του Νομού, και τώρα στο Μουζάκι.

Το 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας και θα παρευρεθούν επίσης ο Ακαδημαϊκός, Συνθέτης και Μαέστρος Θεόδωρος Αντωνίου, Ομότιμος Καθηγητής Σύνθεσης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (ΗΠΑ) και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, καθώς και ο Συνθέτης Γιώργος Κουρουπός, μέχρι πρότινος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας των Χρωμάτων του Μεγάρου Μουσικής και Ομότιμος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το συγκεκριμένο Χορωδιακό Φεστιβάλ, υλοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου και Καθηγητή Νίκου Ευθυμιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass