Σε διεθνές φεστιβάλ χορού "Ο Θετταλός"

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2016 13:47

Την παράδοση της χώρας μας "ταξίδεψε" στην Ισπανία "Ο Θετταλός" συμμετέχοντας σε διεθνές φεστιβάλ χορού.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή του τμήματος παραστάσεων παραδοσιακού χορού του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αβέρωφ «Ο Θετταλός» στο 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού - La Estevia, που διεξήχθη στην πόλη Σεγόβια της Ισπανίας, το χρονικό διάστημα από 7 έως 11 Ιουλίου, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας, ενώ στο φεστιβάλ συμμετείχαν επίσης χορευτικές ομάδες από την Ινδία, τη Γουινέα ,τη Γαλλία ,την Ιταλία και από την Ισπανία.  

Η αποστολή του Συλλόγου, αποτελούμενη από 35 άτομα (χορευτές και μουσικούς) ταξίδεψε στην πανέμορφη πόλη Σεγόβια της Ισπανίας, όπου η χορευτική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Καραβασίλη Σωτήρη, παρουσίασε χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη, Καππαδοκία, Νησιά) και εντυπωσίασε τόσο τους διοργανωτές του Φεστιβάλ και το κοινό, όσο και τους χορευτές των υπολοίπων τμημάτων που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ.

Παράλληλα, κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής τους στην Ισπανία, οι χορευτές και οι λοιποί συμμετέχοντες στην αποστολή του Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «Θετταλός» είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πόλη της Μαδρίτης και του Τολέδου, όπου και ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα αξιοθέατά τους και γνώρισαν από κοντά τις δύο αυτές πανέμορφες ισπανικές πόλεις.    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass