ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες προοπτικές στην επιχειρηματικότητα

Δημοσίευση: 12 Νοε 2015 1:12
Από την εκδήλωση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Αγιάς στη Λάρισα Από την εκδήλωση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Αγιάς στη Λάρισα

Ενημερωτική εκδήλωση για τις επιτυχημένες κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, πραγματοποίησε προχθές η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συνεπιχειρείν στην Αγιά». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο "Wisedog" της Λάρισας, οι ιδιοκτήτες του οποίου Γιώργος Δημητρίου και Αχιλλέας Τσιάνος είναι εκ των συνιδρυτών της επιχείρησης οι οποίοι και μίλησαν για τη διαδικασία της σύστασης, τα κίνητρα, τη χρηματοδότηση, τις προοπτικές και το μέλλον της συνεταιριστικής επιχείρησης που σύστησαν.

Ομιλητής ήταν και ο Χρήστος Σιδερόπουλος, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λάρισας, ο οποίος αναφέρθηκε στον συνεταιριστικό νόμο 4015/11, στη φιλοσοφία του συνεταιρίζεσθαι και στην αναγκαιότητα συνεταιριστικής σύμπραξης αγροτών και παραγωγών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μέλη συνεταιριστικών επιχειρήσεων από διάφορα μέρη της χώρας.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Τοπικό σχέδιο για την απασχόληση προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας της Αγιάς».

Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass