ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΕΒΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κάλεσμα κινητοποίησης και καταγγελία για "φίμωση"

Δημοσίευση: 10 Νοε 2015 8:04

Να λάβουν μέρος μαζικά στην μεθαυριανή απεργιακή συγκέντρωση καλεί τους επαγγελματίες  η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση της ΟΕΒΕ  Λάρισας προκειμένου να αποτρέψουν τα σχέδια της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και των μονοπωλίων που "ως στόχο έχουν την επιβολή του «ρεαλισμού» που μας αφανίζει". Η παράταξη τους καλεί να συσπειρωθούν στο αντιμονοπωλιακό κίνημα της ΠΑΣΕΒΕ και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της κεντρικής πλατείας με τους εργατοϋπαλλήλους, τους μικρομεσαίους αγρότες, το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΥ.

Εξάλλου  η «Α.Σ.» καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσης που επιχείρησε η πλειοψηφία της ΟΕΒΕΛ, στη σύσκεψη των Δ.Σ. των συλλόγων την περασμένη εβδομάδα, για να μη γίνει καμία αναφορά από τα μέλη της παράταξης στην κατάσταση χρεοκοπίας που βρίσκεται σήμερα ο ΟΑΕΕ και συνολικά η κοινωνική ασφάλιση, καθώς και στα μέτρα που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για "τον παραπέρα «σφαγιασμό» ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων."    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass