Εκδήλωση για τις προοπτικές του τουρισμού στη Λάρισα

Δημοσίευση: 09 Νοε 2015 13:43

Ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων ενεργειών και προληπτικών δράσεων αύξησης της απασχόλησης και σύζευξης της ζήτησης και της προσφοράς στον ξενοδοχειακό κλάδο, διοργανώνει ι μεθαύριο Τετάρτη 11 Νοεμβρίου η Ένωση Ξενοδόχων νομού Λάρισας. Ως συντονιστής εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για την Προώθηση και Ενδυνάμωση της Απασχόλησης των νέων ανέργων στον Ξενοδοχειακό Κλάδο της Θεσσαλίας, η Ένωση στις 7.30 μμ στο ξενοδοχείο Metropol, θα παρουσιάσει δράσεις που αναπτύχθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη του νομού.

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι Θοδωρής Μεταξάς, επίκουρος καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα «Σχεδιάζοντας τη Λάρισα της επόμενης ημέρας», Νίκος Ντάγκας, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας και πρόεδρος του δικτύου Επιχειρήσεων Ολύμπου – Κισσάβου (ΟΛ.ΚΙΣ), με θέμα «Η δικτύωση στην πράξη», Τάσος Γούσιος, υπεύθυνος μάρκετινγκ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας με θέμα «Στρατηγική Μάρκετινγκ της Ένωσης» ενώ ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας θα αναπτύξει το θέμα «Ο ρόλος των θεσμικών φορέων στην τουριστική ανάπτυξη».

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με φορείς και επιχειρηματίες της πόλης που εμπλέκονται σε όλο το φάσμα της παραγωγής του τουριστικού προϊόντος. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, επιχειρήσεων εστίασης, εμπορικού συλλόγου, υπηρεσιών μεταφοράς (ΚΤΕΛ – ΤΑΞΙ) φορέων πολιτισμού, ενώ έχουν προσκληθεί να χαιρετήσουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι της ΠΕ Ενότητας Λάρισας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass