ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2008 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καμπάνια στήριξης της αγοράς του Ν. Λάρισας από τη Νομαρχία Λάρισας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του φορέα. Ειδικά πανό έχουν αναρτηθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα μεταδίδονται συνεχώς από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, χθες άρχισε και η διανομή αφισών στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων με το κεντρικό σύνθημα «Στηρίζω τον τόπο που ζω – ψωνίζω από τα μαγαζιά της πόλης μου». Η καμπάνια στήριξης της αγοράς από τη Νομαρχία Λάρισας γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και έχει ως στόχο την αναθέρμανση της εμπορικής δραστηριότητας του Νομού.
«Ειδικά φέτος με την οικονομική κρίση που υφίστανται οι περισσότεροι πολίτες η προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς ήταν περισσότερη από κάθε άλλη χρονιά αναγκαία. Η δημιουργία κατάλληλης ψυχολογίας που στο εμπόριο παίζει καθοριστικό ρόλο και μέσω της οποίας θα ενημερώνεται ο καταναλωτής για τα οφέλη που θα έχει ψωνίζοντας από τα καταστήματα της περιοχής του, οι τιμές των τοπικών προϊόντων που μετά από ελέγχους είναι αρκετά ικανοποιητικές και η ποιότητα των τοπικών προϊόντων αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς.
Ενόψει μάλιστα των εορτών των Χριστουγέννων, περιόδου κατά την οποία παρατηρείται αύξηση της εμπορικής κίνησης, το αίτημα στήριξης της τοπικής αγοράς επανέρχεται πιο πιεστικό. Πρόθεση της Νομαρχίας Λάρισας είναι να παρακινήσει τους πολίτες του νομού να επιλέγουν για τις αγορές τους καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο νομό και να προτιμούν προϊόντα που παράγονται στον τόπο. Η καμπάνια της Νομαρχίας σκοπό έχει να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση προκειμένου οι καταναλωτές να εμπεδώσουν ότι στηρίζοντας την ντόπια αγορά κερδίζουν και οι ίδιοι και ο νομός καθώς το χρήμα μένει στον τόπο για να επανεπενδυθεί δημιουργώντας θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του νομού», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass