ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ…

Οι υποψήφιοι στις εκλογές των Εφοριακών

* Ξεπέρασε κάθε προσδοκία φέτος η συμμετοχή - Την ερχόμενη Πέμπτη στο Επιμελητήριο Λάρισας η εκλογική διαδικασία

Δημοσίευση: 13 Νοε 2008 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
Με την οριστικοποίηση της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων άρχισε από χθες η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές των Εφοριακών στο νομό Λάρισας. Τα ονόματα των υποψηφίων, η συμμετοχή των οποίων στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, δόθηκαν στη δημοσιότητα και την ερχόμενη Πέμπτη 20 Νοεμβρίου τα μέλη του Συλλόγου, μετά από μια τριετία καλούνται να εκλέξουν τη νέα τους 9 μελή διοίκηση και τους εκπροσώπους τους στα όργανα του κλάδου.
Και φέτος, στην εκλογική διαδικασία, θα συμμετάσχουν τέσσερις παρατάξεις: ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ-Ε, «Αυτόνομη Παρέμβαση» και ΔΑΣ. Να θυμίσουμε πως, στις προηγούμενες εκλογές, που είχαν διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2005, καμία από τις δύο μεγάλες παρατάξεις δεν απέκτησε αυτοδυναμία με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να λειτουργεί με διαπαραταξιακό προεδρείο, από ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ και Αυτόνομη Παρέμβαση (οι εκλεγμένοι από κάθε παράταξη ήταν 4-4-1). Οι εκπρόσωποί τους είχαν συμφωνήσει σε κυλιόμενο προεδρείο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα (από ενάμιση χρόνο) και ακριβή κατανομή αξιωμάτων. Η πρώτη θητεία της Διοίκησης, ξεκίνησε με πρόεδρο από τη ΔΑΚΕ, τον κ. Ιωάννη Μπακαρό και η δεύτερη έληξε με πρόεδρο από την ΠΑΣΚ-Ε τον κ. Ανδρέα Ντάνη. Οι υπόλοιποι 7 της διοίκησης ήταν οι Αχ. Χατζούλης, Θεόδ. Τσουκαλάς και Γρ. Μπόλης από την ΠΑΣΚ-Ε, οι Δημ. Κομματά, Γ. Καστανάρας και Κ. Σαμουρέλης από τη ΔΑΚΕ και ο κ. Ιωαν. Δρόσος από την «Αυτόνομη Παρέμβαση». 
Να σημειώσουμε πως οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44) από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και όλες οι Εφορίες του νομού την ημέρα αυτή θα λειτουργούν κανονικά. 
Για το Δ.Σ. εκλέγονται 9 άτομα οπότε οι σταυροί προτίμησης μπορεί να είναι από 1 - 9, για την Ομοσπονδία θα εκλεγούν 10 άτομα και οι σταυροί είναι απεριόριστοι. Απεριόριστοι θα είναι και οι σταυροί για τους υποψήφιους στην ΑΔΕΔΥ όπου οι έδρες θα είναι περίπου 8. Για την εξελικτική Επιτροπή θα εκλεγούν 3 άτομα και οι σταυροί προτίμησης μπορεί να είναι από 1 έως 3.  
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ-Ε
* Για το Δ.Σ.  υποψήφιοι από την ΠΑΣΚ-Ε είναι 25 στον αριθμό, οι : Αθανασίου Κωνσταντίνος, Ανατολίτης Δημήτριος, Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Δημακόπουλος Δημήτριος, Εμμανουήλ Γιώργος, Κανάκη Κωνσταντίνα, Καραδήμα Δήμητρα, Κορακίδης Κωνσταντίνος, Κυριλλίδης Κύριλλος, Κωστούλιας Σταμάτης, Μαμούρης Βασίλης, Μαρκαντώνης Ηλίας, Μητρούλια - Αδαμοπούλου Ελένη, Μπατζιανούλη - Χρυσοχόου Αθανασία, Ντανής Ανδρέας, Παπαδοπούλου - Πλιάτσικα Τζένη, Παπασπύρος Ιωάννης, Παπίας Κωνσταντίνος, Πράππα Μαρία, Σαπουνάς Βασίλειος, Σουνιδάκη Χρύσα, Τσιαγγαλής Αντώνης, Τσουκαλάς Θεόδωρος, Χαλκίδου Ιωάννα και Χατζούλης Ανδρέας.
* Για την Ομοσπονδία (ΠΟΕ-ΔΟΥ) οι υποψήφιοι είναι 27, οι: Αθανασίου Κωνσταντίνος, Ανατολίτης Δημήτριος, Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Δημακόπουλος Δημήτριος, Εμμανουήλ Γιώργος, Κανάκη Κωνσταντίνα, Καραδήμα Δήμητρα, Κορακίδης Κωνσταντίνος, Κυριλλίδης Κύριλλος, Κωστούλιας Σταμάτης, Μαμούρης Βασίλης, Μαρκαντώνης Ηλίας, Μαρκεζίνης Πανοζώης, Μητρούλια - Αδαμοπούλου Ελένη, Μπατζιανούλη - Χρυσοχόου Αθανασία, Νιωτάκης Αλέξανδρος, Ντανής Ανδρέας, Παπαδοπούλου - Πλιάτσικα Τζένη, Παπασπύρος Ιωάννης, Παπίας Κωνσταντίνος, Πράππα Μαρία, Σαπουνάς Βασίλειος, Σουνιδάκη Χρύσα, Τσιαγγαλής Αντώνης, Τσουκαλάς Θεόδωρος, Χαλκίδου Ιωάννα και Χατζούλης Ανδρέας.
* Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι είναι 6 οι:  Γκαραβέλης Ιωάννης, Καραβαγγέλη Ιωάννα, Μητσόπουλος Νικόλαος, Μπεριτζάς Ιωάννης, Σαρήμπαλα Ζωγραφίνα, Παράσχος Δημήτριος.
* Για την ΑΔΕΔΥ υποψήφιοι είναι : Ανατολίτης Δημήτριος, Μαρκεζίνης Πανοζώης, Μουσιαντάς Αθανάσιος, Σαπουνάς Βασίλειος και Παράσχος Δημήτριος.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΑΚΕ
* Για τα Διοικητικό Συμβούλιο, την Ομοσπονδία και την ΑΔΕΔΥ οι υποψήφιοι της ΔΑΚΕ είναι 21, οι:
Αγραφιώτη - Χωρινού Μαρία, Αποστολάρας Αλέξανδρος, Γαλατσίδα Δέσποινα, Ζαχαρή Ελένη, Ζορμπάς Πέτρος, Κατσιούλας Νικόλαος, Κομματα Δήμητρα, Κουσμπουνάρης Αγγελής, Κουτσιανοπούλου Χαρίκλεια, Μαργαρίτης Αστέριος, Μπαρμπή Βικτόρια, Νταφόπουλος Σωτήριος, Ντονοπούλου Σταματία, Παπαδημητρίου Κων/νος, Σπανός Δημήτριος, Σπανού Ελένη - Νίνα, Στραφιώτη Αγγελική, Τζιαστούδης Πασχάλης, Φιλοκώστας Αθανάσιος, Χατζής Κων/νος, Χυτούδης Στέργιος.
* Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι υποψήφιοι είναι δύο, οι Μπαλμπούζης Ζήσης και Τζάγκας Αντώνης.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ:
Με έξη υποψηφίους τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και για Ομοσπονδία, την ΑΔΕΔΥ και την Εξελεγκτική Επιτροπή κατέρχεται στις εκλογές η «Αυτόνομη Παρέμβαση». Αυτοί είναι οι : Βασιλείου Στάθης, Δρόσος Ιωάννης, Δρόσου Δάφνη, Κεφαλά Παναγιώτα, Κοτσιαλή Παναγιώτα και Ξεσφίγγης Θωμάς.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣ
Με ακόμη λιγότερους, με δύο συγκεκριμένα υποψηφίους, για Διοικητικό Συμβούλιο, Ομοσπονδία, ΑΔΕΔΥ και Εξελεγκτική Επιτροπή, κατεβαίνει η ΔΑΣ. Αυτοί είναι οι Καώνη Αγάπη και Τζιαγκάνας Μιχαήλ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass