ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τουριστικά γραφεία εν... δράσει

Δημοσίευση: 11 Νοε 2008 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
Το θέμα του τουριστικού μεταφορικού έργου βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων εκπροσώπων τουριστικών γραφείων, στο πλαίσιο της συνέλευσης για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας Τουριστικών Γραφείων Κεντρικής Ελλάδος. Να σημειωθεί ότι ο φορέας παρέμενε ανενεργός, με προσωρινή διοίκηση, ενώ χθες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου.
Στο πλαίσιο της συνέλευσης επισημάνθηκε πως η πολιτεία δεν ξεχωρίζει το έργο των λεωφορείων των τουριστικών γραφείων από αυτό των ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κλάδου, χρησιμοποιούνται τα λεωφορεία των μόνιμων δρομολογίων του ΚΤΕΛ για τουριστικούς σκοπούς, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν εκδρομές πέρα από αυτές που ορίζει ο νόμος. «Τα φαινόμενα αυτά δεν συμβαίνουν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, παρά μόνον στην επαρχία, και γι΄αυτό είναι αναγκαία η δραστηριοποίηση της Ομοσπονδίας Τουριστικών Γραφείων Κεντρικής Ελλάδας», τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Λάρισας, Γρ. Λάβδας. Να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία προτίθεται να συνεδριάσει σύντομα και να αποφασίσει τρόπους και μορφές αντίδρασης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο κύριος προβληματισμός των εκπροσώπων του κλάδου εστιάζεται στην προωθούμενη διάταξη του αρμόδιου Υπουργείου Μεταφορών που δίνει τη δυνατότητα στα ΚΤΕΛ (οργανωμένα τουριστικά γραφεία) να εκτελούν και τουριστικό μεταφορικό έργο.
ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Χθες το μεσημέρι, στο Επιμελητήριο Λάρισας έδωσαν δυναμικό «παρών» εκπρόσωποι συνδέσμων τουριστικών γραφείων από τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν ως τη Λάρισα για να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών. Η σύνθεση του νεοεκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής: πρόεδρος: Αντώνιος Χατζημήτρος, αντιπρόεδρος Ηλίας Πορτοκαλίδης (Δράμα), γραμματέας Χρήστος Κολλημένος (Λαμία), ταμίας Χρήστος Χριστώνης (Λάρισα) και μέλη Δημήτριος Δολιανίτης (Κομοτηνή), Αλέξανδρος Ξανθόπουλος (Καβάλα), Ιωάννης Μπιτσιάνης (Κατερίνη).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass