ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΠΕΔΡΑΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Πιέσεις στην παραγωγή ασφαλίστρων

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2015 8:31

 

Μείωση 0,6% παρουσίασε η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων για το επτάμηνο του 2015 σε σχέση με το επτάμηνο του 2014. Στο πλαίσιο της μηνιαίας καταγραφής της εξέλιξης της παραγωγής ασφαλίστρων, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) εκπόνησε μελέτη για την παραγωγή Ασφαλίστρων επταμήνου (Ιανουαρίου - Ιουλίου) 2015.

Στην έρευνα συμμετείχαν 57 ασφαλιστικές επιχειρήσεις- μέλη της ΕΑΕΕ οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 95,8% της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων (με βάση πλήρη στοιχεία της αγοράς έτους 2014). Από τα στοιχεία προκύπτει μείωση 0,6%, στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων η οποία αναλύεται ως εξής: Αύξηση 10,5% στις ασφαλίσεις Ζωής και μείωση 9,6% στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών. Όμως, τον Ιούλιο καταγράφεται αντιστροφή της θετικής πορείας των ασφαλίσεων Ζωής, αφού τον συγκεκριμένο μήνα η παραγωγή ασφαλίστρων υπέστη σημαντική μείωση (-17%) ως προς την παραγωγή του Ιουλίου 2014.

Επίσης οι ασφαλίσεις κατά Ζημιών αντέστρεψαν την μηνιαία αύξηση παραγωγής που είχαν καταγράψει τον Ιούνιο (+2,8%), με μεγάλη πτώση -12,7%. Ως αποτέλεσμα, η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων επέστρεψε σε αρνητικό έδαφος μετά την άνοδο που είχε καταγράψει στο χρονικό διάστημα Μαρτίου - Ιουνίου 2015.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass