ΑΘ. ΚΩΤΣΙΟΣ:

Το διεκδικητικό πλαίσιο της ΟΤΟΕ για την κλαδική σύμβαση 2025-2027

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2025 11:50

«Το νέο διεκδικητικό πλαίσιο της ΟΤΟΕ είναι εξαιρετικό, τόσο στο οικονομικό όσο και στο θεσμικό του μέρος και εκφράζει με σαφήνεια τα δίκαια αιτήματα των τραπεζοϋπαλλήλων, ικανοποιώντας πλήρως το αίσθημα των συναδέλφων, τα εισοδήματά των οποίων, επί σειρά ετών, δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις πραγματικές τους ανάγκες.

Αυτές είναι και οι προσλαμβάνουσες που έχουμε από την πλειοψηφία των εργαζομένων».
Το παραπάνω τονίζει με ανακοίνωσή του κ. Αθανάσιος Κώτσιος, επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ στον νομό Λάρισας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΕΤΕ στην Εθνική τράπεζα.
Ο ίδιος για τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
«Είμαστε περήφανοι που συμβάλλαμε σημαντικά, μαζί με τις υπόλοιπες παρατάξεις του Προεδρείου της ΟΤΟΕ, στη διαμόρφωση ενός πλήρους διεκδικητικού πλαισίου που περιλαμβάνει σημαντικές αυξήσεις στους βασικούς μισθούς - κλιμάκια του Ενιαίου Κλαδικού Μισθολογίου ώστε να ενισχυθεί πραγματικά η αγοραστική μας δύναμη, την προσμέτρηση των ετών 2012 – 2023 για την εξέλιξη στα κλιμάκια και για την προσαύξηση του επιδόματος πολυετίας, την αύξηση του επιδόματος αδείας από μισό σε ένα μισθό, 35ωρο χωρίς μείωση αποδοχών, την ενίσχυση του επιδόματος τέκνων καθώς και σειρά επιπλέον βελτιώσεων σε πλήθος οικονομικών και θεσμικών θεμάτων.
Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε οι διεκδικήσεις μας να γίνουν πραγματικότητα για να βελτιώσουμε την εργασία μας αλλά και τις ζωές μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass