Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Ελασσόνας στις 6:00 το απόγευμα.
Η ημερίδα απευθύνεται αποκλειστικά στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων με έμφαση την εστίαση, αλλά και όλων των κλάδων και κατ’ επέκταση σε εργαζομένους με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Καταστήματος.
Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας και αποσκοπεί στη σωστή ενημέρωση και εφαρμογή του κανονισμού της κάρτας στους εργαζομένους, αλλά παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα ερωτοαπαντήσεων στους φορείς ενημέρωσης.
Οι εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:
- Ανδρέας Μίχος, επιθεωρητής και προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Κεντρικής Ελλάδας.
- Μαρία Σπανού, επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων και προϊσταμένη του ΤΕΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Την εκδήλωση συντονίζει:
Παύλος Παυλίδης , Διοικητική Επιτροπή Επιμελητηρίου Λάρισας, Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων (Γ.Ε.ΜΗ- Υ.Μ.Σ. –Κ.Υ.ΕΠΙΧ.).
Τις επόμενες ημέρες το Επιμελητήριο θα ανακοινώσει αντίστοιχες δράσεις στον Τύρναβο και τα Φάρσαλα με σκοπό την ενημέρωση των μελών του στον Νομό Λάρισας.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Επιμελητηρίου Λάρισας, αρμόδια κα Αλεξία Τζιότζιου, μέσω email:
grafeioproedrou@larcci.gr ή τηλεφωνικά 2410549882″.