ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ

Εγινε η mega κλήρωση

12 ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2024 11:31

Από 100.000 ευρώ σε 12 υπερτυχερούς μοίρασε η ΑAΔΕ, στην κλήρωση για τη mega φορολοταρία του έτους. Συγκεκριμένα, κερδίζει ένας φορολογούμενος για κάθε μήνα του χρόνου. Στην κλήρωση συμμετείχαν όλοι οι λαχνοί που είχαν συγκέντρωσαν οι πολίτες το 2024.


Σημειώνεται πως το ποσό που θα λάβουν οι νικητές θα είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα, ενώ δεν υπόκειται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
Από την ετήσια κλήρωση θα εξαιρεθούν όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση. Στη MEGA φορολοταρία υπάρχουν και μικρότεροι νικητές, καθώς κληρώθηκαν ξανά τα ποσά που έμειναν αδιάθετα τους προηγούμενους μήνες.
Η πληρωμή των επάθλων γίνεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον λογαριασμό πληρωμών που έχει δηλώσει ή θα δηλώσει ο ενδιαφερόμενος για τον σκοπό αυτόν στο myAADE της ΑΑΔΕ, στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως δικαιούχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

XOREPSE

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass