Επιχειρηματική συνάντηση Σουηδών επαγγελματιών

ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2024 11:15

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στηρίζοντας ενεργά την εξαγωγική προσπάθεια των επιχειρήσεών του, έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διοργάνωση επιχειρηματικής επίσκεψης Σουηδών επαγγελματιών του κλάδου Τροφίμων & Ποτών (αγοραστών, διανομέων, εισαγωγέων κ.ά.) στη Λάρισα, μέσω της διοργανώτριας

εταιρείας RECO EXPORTS, το χρονικό διάστημα 6-9 Νοεμβρίου 2024. Σκοπός της επιχειρηματικής επίσκεψης είναι η ενημέρωση και η δικτύωση των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου με τα κανάλια διανομής τροφίμων & μη αλκοολούχων ποτών της Σουηδίας, μέσω της διοργάνωσης επιχειρηματικών επισκέψεων και προγραμματισμού συναντήσεων με αγοραστές από τη Σουηδία, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη την κουλτούρα των Σουηδών αγοραστών και χονδρεμπόρων, οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης, στη σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία, στην αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών, στη δυνατότητα τροφοδοσίας ικανών ποσοτήτων και στο σύντομο χρόνο παράδοσης.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις ικανές να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της αγοράς της Σουηδίας και αποτελεί σημαντική εκπαιδευτική ευκαιρία για τους Έλληνες συμμετέχοντες. Ως αποτέλεσμα της εμπειρίας που θα αποκτήσουν οι επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας από τη συνάντηση με αντιπροσωπευτικούς εκπροσώπους της σουηδικής αγοράς τροφίμων και μη αλκοολούχων ποτών, καθίσταται εφικτή η εκ βαθέως κατανόηση της λειτουργίας της προαναφερθείσας αγοράς και η εκτίμηση συγκεκριμένων δικτύων τοποθέτησης προϊόντων και επαφής με τους κατάλληλους παράγοντες της αγοράς.
Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τους επαγγελματίες επισκέπτες, να τους παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες. Στη συγκεκριμένη δράση εξαιρούνται τα αλκοολούχα ποτά και τα κρασιά, λόγω μονοπωλίου της συγκεκριμένης αγοράς.
Οι Σουηδοί αγοραστές θα εκπροσωπούν τις εταιρείες: Grekiska, Foodbroker, Food Collective, Restaurangjouren, Biggans, Soda Nation και Sanjogruppen.
Για την υλοποίηση των παραπάνω ενεργειών και την αρτιότερη οργάνωση της επιχειρηματικής συνάντησης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τη Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2024.
Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των διαθέσιμων συναντήσεων, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, λαμβάνοντας υπόψη:
* Τον εξαγωγικό χαρακτήρα κάθε επιχείρησης
* Τη διάθεση απαραιτήτων πιστοποιήσεων
* Τη δυνατότητα εκπροσώπησης της επιχείρησης στη δράση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass