Προσβάσιμη από χθες η πλατφόρμα αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2024 11:21

Προσβάσιμη εκ νέου θα είναι η πλατφόρμα για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων γίνεται με τη χρήση κωδικών Taxisnet
Τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι από χθες Πέμπτη έως και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 επιτρέπεται εκ νέου η υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, για όσους ενδιαφερόμενους – δικαιούχους δεν υπέβαλαν αίτηση εντός της πρώτης προθεσμίας (25/6/2024 – 31/7/2024).
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ψηφιακά είτε απευθείας μέσω της σελίδας stegastiko.minedu.gov.gr, είτε μέσω του gov.gr, στην κατηγορία «Εκπαίδευση» και την υποκατηγορία «Πανεπιστήμια και φοίτηση».
Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται με τη χρήση κωδικών Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Στην ανωτέρω ιστοσελίδα έχουν επίσης αναρτηθεί το θεσμικό πλαίσιο, η σχετική εγκύκλιος, το εγχειρίδιο χρήσης καθώς και αρχείο συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass