Επιδοτούμενο σεμινάριο του ΣΘΕΒ

ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ Κ.Φ.Ε.

Δημοσίευση: 28 Νοε 2019 15:55

Στα ειδικά θέματα Ε.Λ.Π. και Κ.Φ.Ε. θα επικεντρωθεί το νέο σεμινάριο που διοργανώνει για  στελέχη του τμήματος λογιστηρίου των επιχειρήσεων, λογιστές, φοροτεχνικούς και επιχειρηματίες ο ΣΘΕΒ.

Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί  την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου από τις 16:00 - 21:00 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου στοχεύει στην ενημέρωση των εκπαιδευομένων στον τρόπο προσδιορισμού του καθαρού και του φορολογητέου εισοδήματος επαγγελματιών και επιχειρήσεων σύμφωνα με τους κανόνες των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων (Ε.Λ.Π.) και του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Κ.Φ.Ε.) για την περίοδο 2019.  Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο λογιστής - φοροτεχνικός, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών Γιώργος Κορομηλάς. Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2019. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ  σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  στο τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass