Η στήριξη των νέων αγροτών στρατηγική επιλογή της Πειραιώς

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «TROPHY - ΤΡΟΦΗ CHALLENGE»

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2019 16:07

Τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στον αγροτικό τομέα και τη διευκόλυνση της εισόδου των νέων στον κλάδο έχει θέσει ως στρατηγική επιλογή η Τράπεζα Πειραιώς. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει ως Χρυσός χορηγός τον διαγωνισμό «Trophy - Τροφή Challenge», που υλοποιείται από το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά». Μέγας δωρητής του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» και του «Trophy - Τροφή Challenge» είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 

Σκοπός του διαγωνισμού είναι αφενός να αναδείξει και να επιβραβεύσει καινοτόμες ιδέες, που αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής για να αναπτύξουν προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρηματικές λύσεις στον τομέα της αγροδιατροφής, αφετέρου να δημιουργήσει τη δυνατότητα για νέα πεδία συνεργασίας και να δώσει πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης και χρηματοδότησης.
O διαγωνισμός περιλαμβάνει όλους τους τομείς της αγροδιατροφής, από τη γεωργική και ζωική παραγωγή μέχρι την επεξεργασία και την τεχνολογία τροφίμων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό «Trophy - Τροφή Challenge» μέχρι τις 23 Ιουνίου 2019. Οι προτάσεις, οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο www.trophychallenge.gr πρέπει να απαντούν σε προκλήσεις των δύο ευρύτερων θεματικών: Agri-Tech/Πρωτογενής Παραγωγή και Food-Τech/Επεξεργασία και Ποιότητα Τροφίμων. Οι φιναλίστ θα λάβουν υποστήριξη για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη, ειδικά ως προς το business planning και το marketing. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό διεκδικούν απ’ ευθείας συμμετοχή στον τελικό του παγκόσμιου αγροδιατροφικού διαγωνισμού Future Agro-challenge, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ΔΕΘ, πενθήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στα agri-food τμήματα και ερευνητικά εργαστήρια του Πανεπιστημίου Rutgers στις ΗΠΑ και χρηματικά έπαθλα ύψους 25.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass