Δάνεια από 10.000 ευρώ στις ΜμΕ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ" ΤΟΥ ΕΤΕΑΝ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2019 15:15

Δάνειο έως και 1,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 40% είναι άτοκο (δηλαδή οι 600.000 ευρώ), έχουν τη δυνατότητα να λάβουν οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση» του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ).

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία των εμπορικών και συνεταιριστικών τραπεζών, οι οποίες έχουν εισφέρει και το μεγαλύτερο ποσό. Τα δάνεια που χορηγούνται, έχουν τον χαρακτήρα είτε κεφαλαίου κίνησης είτε επενδυτικού σκοπού και για τον λόγο αυτό, η «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση» περιλαμβάνει δύο υποπρογράμματα. Ανάλογα με την επιλογή του υποπρογράμματος, τα δάνεια μπορούν να κυμαίνονται από 10.000 έως 500.000 ευρώ και από 25.000 έως 1,5 εκατ. ευρώ. Η υποβολή αιτημάτων δανειοδότησης από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις γίνεται στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.ependyseis.gr/mis (Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων - ΠΣΚΕ) και ακολούθως υποχρεούνται να υποβάλλουν τον φυσικό φάκελο σε υποκατάστημα μίας εκ των συνεργαζόμενων τραπεζών. Σημειώνεται ότι στο ΠΣΚΕ, γίνεται μόνο εγγραφή του ενδιαφερόμενου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνται για τη λήψη του δανείου κατατίθενται στις τράπεζες. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι η Εθνική, η Πειραιώς, Αlpha Βank, Eurobank,  Αττικής και όλες οι Συνεταιριστικές  .

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass