Μεθαύριο η ετήσια συνέλευση του ΣΘΕΒ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2019 15:04

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η φετινή διεξαγωγή της ετήσιας συνέλευσης των μελών του ΣΘΕΒ καθώς ο γ.γ.  Βιομηχανίας κ. Απ. Μακρυκώστας, η βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ κα Ντόρα Μπακογιάννη και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κ. Μπίτσιος θα παραστούν και θα μιλήσουν για την οικονομία, την ανάπτυξη και γενικά για τα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 31 Μαρτίου στις 19.30 στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial» ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.


Της ανοικτής συνέλευσης θα προηγηθεί στις 7 μ.μ. η κλειστή συνεδρίαση μόνο για τα μέλη του συνδέσμου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2019-2022.
* ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ της συνέλευσης: ALFA WOOD GROUP, ANIMUS Α.Ε., AVIS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., BMCERT, COSMOS ALUMINIUM, COUGAR SPORT, EDENRED, LOGON ENTERSOFT, WIND, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ.
* ΧΟΡΗΓΟΙ: ALPHA BANK, EUROBANK, INTERCOMM FOODS, ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΒΕΤΕ, ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε., ΟΜΗΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass