ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Αυξήθηκαν οι εξαγωγές ένδυσης

Δημοσίευση: 19 Απρ 2018 15:14

Αύξηση 6,7% παρουσίασαν στο πρώτο δίμηνο φέτος, έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος, οι εξαγωγές της αλυσίδας ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτογενούς παραγωγής (βαμβακιού) και διαμορφώθηκαν στα 251 εκατ. ευρώ, από 235 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδας (ΣΕΠΕΕ).


Ειδικότερα, στο πρώτο δίμηνο φέτος, έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος, η αξία των ελληνικών εξαγωγών ενδυμάτων "έτρεξε" με διψήφιο ποσοστό αύξησης (14,6%) και διαμορφώθηκε στα 113 εκατ. ευρώ, από 98,5 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο, οι εξαγωγές της κλωστοϋφαντουργίας, εμφάνισαν άνοδο 4,8%. Στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος υπογραμμίζει ότι η πορεία των εξαγωγών ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας "θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερη εάν υπήρχε βούληση και σχέδιο υποστήριξης του κλάδου από την πολιτεία, όπως γίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass