ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΕΛΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκπαίδευση εμπόρων στο διαδίκτυο

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2018 15:06

Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) της ΕΣΕΕ στη Λάρισα.   


Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης αλλά όλη η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΡΜΕΙΟΝ+. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη σύνδεσης στο διαδίκτυο και ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).  Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της περιόδου αυτής υπολογίζεται να είναι 30/4/18 έως 30/5/18 και θα καθοριστεί με την  εγγραφή των εκπαιδευομένων στο σύστημα.  Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επιχειρηματίες μέλη του ΕΣΛ αλλά και σε εργαζόμενους σε εμπορικές επιχειρήσεις και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως τις 20 Απριλίου στη γραμματεία του συλλόγου 2410-532330 (πρωινά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass