ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Οι «συλλογικοτήτες» σώζουν ιδιοκτησίες βιομηχάνων

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2017 15:24

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ  του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου με την οποία καταδικάζει τη δράση «συλλογικοτήτων» στις διαδικασίες πλειστηριασμού.

Καταγγέλλει ότι ματαιώνονται πλειστηριασμοί βιομηχάνων και δηλώνει ότι «εφεξής, κάθε Τετάρτη, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος θα εκδίδει ανακοίνωση για το ποιοι πλειστηριασμοί θα ματαιώνονται από τη δράση των συμπολιτών μας που αυτοαποκαλούνται 'συλλογικότητες». Αναλυτικά:
"Το ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου καταδικάζει για μια ακόμα φορά τις επανειλημμένες επιθέσεις των αυτοαποκαλούμενων «συλλογικοτήτων» σε συμβολαιογράφους, κάθε Τετάρτη, σε ορισμένα Ειρηνοδικεία της χώρας, κατά τη διενέργεια πλειστηριασμών, που ακόμα και σήμερα, οι πλειστηριασμοί αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με πρώτη κατοικία. Καταδικάζουμε επίσης τις προσπάθειες των συλλογικοτήτων, οι οποίες με ανακοινώσεις τους εμπλέκουν μέλη του ΔΣ του συλλόγου ότι υποθετικά συντάσσονται μαζί τους και συμπαρίστανται στους αγώνες τους ενάντια στους νόμους που επιβάλλουν την αναγκαστική εκτέλεση και στους συμβολαιογράφους που διεξάγουν πλειστηριασμούς. Δηλώνουμε ότι η διενέργεια πλειστηριασμών εντάσσεται στην θεσμική μας λειτουργία, την οποία θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.
Την Τετάρτη 4.10.2017, μετά από δράση των συλλογικοτήτων ματαιώθηκε η διενέργεια α) πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για κατοικία στο Δήμο Ψυχικού, ιδιοκτησίας γόνου οικογένειας βιομηχάνου, για οφειλές άνω του 1.200.000 ευρώ και β) πλειστηριασμού επαγγελματικών ακινήτων στο Ρουφ, ιδιοκτησίας επιχειρηματία για οφειλές άνω των 2.000.000 ευρώ για τις οποίες ο επιχειρηματίας είχε εκδώσει ομολογιακό δάνειο. Στην κρίση του καθενός είναι εάν με τις ματαιώσεις των ως άνω πλειστηριασμών προστατεύεται και ο οικονομικά ασθενέστερος!
Εφεξής, κάθε Τετάρτη, ο σύλλογος εκδίδει ανακοίνωση για το ποιοι πλειστηριασμοί θα ματαιώνονται από τη δράση των συμπολιτών μας που αυτοαποκαλούνται «συλλογικότητες» καθώς και τα ποσά που οφείλουν οι αναξιοπαθούντες οφειλέτες-συμπολίτες μας που χρήζουν προστασίας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass