ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΕΕΛ

Τι ισχύει για εργασιακά και ασφαλιστικά

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 15:08

Στο νέο εργασιακό και ασφαλιστικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε με το Ν.4488/13.9.2017 είχαν τη δυνατότητα να εντρυφήσουν χθες τα μέλη της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λάρισας.

Σε ειδικό σεμινάριο που διοργάνωσε στο Επιμελητήριο η ΕΦΕΕΛ, λογιστές και φοροτεχνικοί του νομού ενημερώθηκαν για διατάξεις, για θέματα αμοιβών και εργασίας, για τις σημαντικές αλλαγές στην απασχόληση και ασφάλιση των μισθωτών, για τις διοικητικές κυρώσεις που ισχύουν, για την υποβολή των εντύπων στο Εργάνη, για το εργόσημο, τους μετακλητούς, για τις υποχρεώσεις εργοδοτών στο ΚΕΠΕΚ, για τα εργατικά ατυχήματα, για τη λειτουργία του ΕΦΚΑ και μια σειρά άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την εργασία τους και την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.
Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο επιθεωρητής εργασιακών σχέσεων και προϊστάμενος του ΣΕΠΕ ν. Λάρισας Ανδρέας Μίχος, ο προϊστάμενος εσόδων του τ. ΙΚΑ Αλέξ. Τζιούρης και η προϊσταμένη ΚΕΠΕΚ Ευαγγελία Κουντοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass