Έρχεται πρόγραμμα για προσλήψεις 1.459 ανέργων

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2017 15:22

 Άμεσα αναμένεται να προχωρήσει στην προκήρυξη νέου προγράμματος για 1.459 προσλήψεις ανέργων, ηλικίας 18-24 ετών σε επιχειρήσεις ο ΟΑΕΔ μετά την δημοσίευση σε ΦΕΚ

(ΦΕΚ Β' 3379/27-9-2017) της σχετικής υπουργικής απόφασης. Το πρόγραμμα που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου έχει εκπονηθεί από το υπουργείο Οικονομίας και στόχος του είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

  Το πρώτο στάδιο της εργασιακής εμπειρίας περιλάμβανε την άσκηση 4 μηνών σε αντικείμενο εργασίας συναφές με τις σπουδές του ωφελούμενου. Το δεύτερο στάδιο απευθύνεται σε αυτούς που ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο και θα περιλαμβάνει πλήρη απασχόληση 8 μηνών στο αντικείμενο σπουδών σε κανονική θέση εργασίας, στις ίδιες ή άλλες επιχειρήσεις από αυτές της πρακτικής άσκησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass