ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ

Προσδοκίες για μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2017 15:45

Παρουσία του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, και του ειδικού‭‭ ‬γραμματέα‬ Διαχείρισης‭ ‬Ιδιωτικού‭ ‬Χρέους,‭ ‬Φώτη‭ ‬Κουρμούση, πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου Οικονομίας, δημόσια κλήρωση μεταξύ των αιτούντων για εγγραφή στο Μητρώο Συντονιστών του νόμου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.


Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης επιλέχθηκαν οι 320 συντονιστές που προβλέπει ο νόμος. Συνολικά,‭ ‬υποβλήθηκαν‭‭ ‬986 αιτήσεις, εκ των οποίων έγκυρες είναι οι 974.
Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου  όσοι δεν‬ κληρώθηκαν  θα‭ ‬είναι ‬επιλαχόντες‭ ‬και,‭ ‬καθώς‬ πιστεύω‭ ‬ότι ‬θα ‬έχουμε μεγάλη συμμετοχή ‬από επιχειρήσεις, θεωρώ ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά‭ ‬θα χρειάζονται περισσότεροι συντονιστές και έτσι θα αξιοποιηθούν σταδιακά όλοι».  Η‭ διαδικασία‭‭ ‬μεταδόθηκε‭ ‬ζωντανά‭ ‬από‭ τον‭ ‬‬ιστότοπο‭ ‬της‭ Ειδικής‭ Γραμματείας Διαχείρισης‭ Ιδιωτικού‭ Χρέους (ΕΓΔΙΧ), ‭www.keyd.gov.gr,‭ ‬όπου‭‭ ‬και‭ έχει‭ αναρτηθεί‭ το‬‬ σχετικό βίντεο με την αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου, θα επικυρωθούν‭ τα‭ πρακτικά‭ και‭ ‬θα‭‭ ‬εκδοθεί‭ η‭ σχετική‭ απόφαση‭ σύστασης‭ ‬του Μητρώου Συντονιστών. Όσοι κληρώθηκαν θα ειδοποιηθούν για να συμμετάσχουν σε επιμορφωτικό σεμινάριο της ΕΓΔΙΧ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass