Μείωση παραγωγής ασφαλίστρων τον Απρίλιο

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2017 15:00

 Η παραγωγή ασφαλίστρων τον Απρίλιο μειώθηκε κατά 2,5%, έναντι του Απριλίου του 2016 σύμφωνα με την μηνιαία έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για την παραγωγή ασφαλίστρων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων-μελών της αλλά τα συνολικά στοιχεία (ασφαλίσεις Ζωής και ασφαλίσεις κατά Ζημιών) για το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου 2017, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2016, παρουσιάζουν αύξηση 0,4%.


Τον Απρίλιο του 2017 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016, οι ασφαλίσεις Ζωής μείωσαν την παραγωγή τους σε μηνιαία βάση (-0,6%) για δεύτερο συνεχόμενο μήνα. Αντιστοίχως, οι ασφαλίσεις κατά Ζημιών μείωσαν επίσης την παραγωγή τους σε μηνιαία βάση (-4,2%).
Σε ότι αφορά στο διάστημα Ιανουαρίου Απριλίου 2017, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2016, οι ασφαλίσεις Ζωής είχαν μείωση 6,9%, οι ασφαλίσεις Ζωής συνδεδεμένες με επενδύσεις είχαν αύξηση 50,9%, η διαχείριση συλλογικών συνταξιοδοτικών κεφαλαίων είχε αύξηση 9,7% και οι λοιπές ασφαλίσεις Ζωής (κεφαλαιοποίησης) είχαν μείωση -41,6% με συνέπεια το σύνολο του κλάδου να εμφανίζει αύξηση για το πεντάμηνο 2,5%. Αντίθετα η παραγωγή των ασφαλίσεων κατά Ζημιών, για το τετράμηνο ήταν μειωμένη 1,5%.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass