ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 2017 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Δωρεάν τα τέλη σύνδεσης για το φυσικό αέριο

* Την ερμηνευτική εγκύκλιο για την αυτονόμηση στη θέρμανση αναμένει η εταιρία

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2017 16:23

Έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης για νέες συνδέσεις φυσικού αερίου που θα συναφθούν έως τα τέλη του έτους προσφέρει η Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).

Η νέα εταιρία αποσκοπώντας στην υλοποίηση μιας άμεσης προσφοράς στους καταναλωτές που επιθυμούν τη χρήση του φυσικού αερίου, προσφέρει την έκπτωση τις νέες συνδέσεις φυσικού αερίου με ισχύ έως τις 31/12/2017.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική). Η νέα σύνδεση αφορά στην κατασκευή του σημείου παροχής (τοποθέτηση έως και του μετρητή φυσικού αερίου) και ο καταναλωτής θα αποκτήσει σημαντικό όφελος καθώς θα καταβάλει μόνο το κόστος της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Σχετικά με την τροποποίηση του ν. 4342/2015 για τη διευκόλυνση εγκατάστασης αυτόνομων συστημάτων θέρμανσης στις πολυκατοικίες, η Εταιρία Διανομής έστειλε διευκρινιστικό ερώτημα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για την εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης.

Σημειώνεται πως από την 30/12/2016 και σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, η Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) λειτουργεί με γενικό διευθυντή τον κ. Λεωνίδα Μπακούρα, εντός των ορίων της γεωγραφικής περιφέρειας του Νομού Θεσσαλονίκης και της διοικητικής Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Οι υπηρεσίες, και παράλληλα υποχρεώσεις της Εταιρίας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας στο πλαίσιο του ρυθμιστικού πλαισίου είναι:

• Νέες συνδέσεις στο δίκτυο διανομής (διαχείριση αιτήσεων, αυτοψιών, κατασκευής έργων και ενεργοποιήσεων)

• Ανάπτυξη και επεκτάσεις του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

• Συντήρηση και λειτουργία του δικτύου διανομής αερίου.

• Άμεση επέμβαση στο δίκτυο διανομής με την 24ωρη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου άμεσης επέμβασης στο τηλέφωνο 10302.

• Διαχείριση μετρήσεων και Εσωτερικών Εγκαταστάσεων των καταναλωτών.

• Παράδοση ποσοτήτων φυσικού αερίου εντός των δικτύων διανομής στους καταναλωτές.

Απόρροια των ανωτέρω είναι ότι, η Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) ασκεί τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά της με σεβασμό στις αρχές της:

• ίσης μεταχείρισης των Χρηστών του Δικτύου Διανομής και των Τελικών Πελατών,

• αποφυγής μεροληπτικής συμπεριφοράς κατά την εξυπηρέτηση των ανωτέρω,

• εφαρμογής της διαφάνειας κατά την άσκηση των καθηκόντων,

• τήρησης εμπιστευτικότητας, κατά τη διαχείριση και χρήση των δεδομένων και πληροφοριών.

Για την εξυπηρέτηση καταναλωτών λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με ζητήματα νέων συνδέσεων και κατασκευών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150. Τα νέα σημεία εξυπηρέτησης καταναλωτών της Εταιρίας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης –Θεσσαλίας λειτουργούν από 01/01/2017 στις παρακάτω διευθύνσεις: Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 256 & Δ. Γληνού 7), Λάρισα (Φαρσάλων 219), Βόλος ( Γ. Καρτάλη 32), Καρδίτσα (Ταλιαδούρου 18) και Τρίκαλα (Συγγρού 33).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass