ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ρουχισμός στους πρόσφυγες από τον Τύρναβο

* Ενα φορτηγό με δέματα στάλθηκε στην Αθήνα

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2016 1:06
Ο αντιδήμαρχος κ. Χρ. Τσιόπας με εκπαιδευτικούς των σχολείων του Τυρνάβου και στελέχη του αμαξοστασίου μπροστά από το φορτηγό με τον ρουχισμό για τους πρόσφυγες, έτοιμο να αναχωρήσει για την Αθήνα Ο αντιδήμαρχος κ. Χρ. Τσιόπας με εκπαιδευτικούς των σχολείων του Τυρνάβου και στελέχη του αμαξοστασίου μπροστά από το φορτηγό με τον ρουχισμό για τους πρόσφυγες, έτοιμο να αναχωρήσει για την Αθήνα

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Έφυγε η πρώτη παρτίδα με ρουχισμό για τους πρόσφυγες από τον Δήμο Τυρνάβου που συνέλεξαν τα σχολεία του Δήμου Τυρνάβου. Ένα γεμάτο φορτηγό του Δήμου με ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης συσκευασμένα σε χαρτοκιβώτια αναχώρησε χθες από το αμαξοστάσιο του Δήμου Τυρνάβου για την Αθήνα, όπου θα παραδοθούν στις κεντρικές αποθήκες του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Εκεί τα δέματα θα διοχετευτούν προς τα σύνορα ώστε να διανεμηθούν στους πρόσφυγες που έρχονται στη χώρα μας από την Τουρκία.

Ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσιόπας, φανερά ικανοποιημένος και συγκινημένος μιλώντας χθες στην «ΕτΔ» ευχαριστεί τους μαθητές και τους γονείς των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου για τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν στην πρωτοβουλία των δασκάλων και των καθηγητών τους για τη συλλογή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Ο κ. Τσιόπας ιδιαίτερα επισήμανε ότι οι ποσότητες που συλλέχτηκαν ήταν πολύ μεγάλες και για το λόγο αυτό μετά τις γιορτές θα ακολουθήσει και άλλη αποστολή.

Επίσης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου Τυρνάβου που βοήθησαν στη συσκευασία των ειδών και την εταιρία CARTONTEC του κ. Ζάβαλου που χορήγησε τα χαρτοκιβώτια.

Κλείνοντας ο κ. Τσιόπας σημείωσε με έμφαση ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια, αποτέλεσμα συνεργασίας όλων των συντελεστών των σχολειών (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και Δήμος) που βιωματικά εκπαιδεύει τα παιδιά στον εθελοντισμό, στην ανιδιοτέλεια και την προσφορά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass