ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Εκδήλωση Πατριωτικού Συνδέσμου

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2016 0:52

 

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει εκδήλωση αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο Λαρίσης (10ο χιλιόμετρο παλαιάς οδού Λαρίσης -Βόλου ), όπου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον εθνικισμό, ακτιβισμό, κοινωνισμό, κοινοτισμό και φιλοσοφία με τον Αριστοτέλη Καλέντζη, «τον οποίον –σύμφωνα με τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο - το πολιτικό κατεστημένο τον φιλοδώρησε με 12 χρόνια φυλάκιση, από το 1977 έως και το 1989 για τη δράση που είχε ενάντια στο σάπιο της εποχής εκείνης».

Παραμένει ακομμάτιστος

Στο μεταξύ με χθεσινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος, με αφορμή τα όσα λέγονται σχετικά με τη στάση του απέναντι σε κόμματα, που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν αίτηση στον Άρειο Πάγο προκειμένου να αναγνωριστούν με την ταμπέλα «Εθνικιστικά», «Ακροδεξιά», «Δεξιά» ή οτιδήποτε άλλο, διευκρινίζει ότι «δεν θα συμμετάσχει, ούτε θα βοηθήσει κανένα από αυτά». Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος θα παραμείνει για πάντα ένας Ακομμάτιστος, Αυτόνομος, Αντικοινοβουλευτικός και Ακτιβιστικός Εθνικιστικός Φορέας. Έχουμε συμπληρώσει 9 χρόνια ζωής, όπου έχουμε κάνει εκατοντάδες εκδηλώσεις τόσο στη Λάρισα, όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος και είμαστε πάντα πιστοί στις ιδέες μας. Σε αυτά τα χρόνια αρκετά «Εθνικιστικά», ή «Ακροδεξιά» Κόμματα προσπάθησαν να μας εντάξουν στη δύναμή τους ή να μας διαλύσουν, αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Είμαστε ο μόνος Ακομμάτιστος Πατριωτικός Φορέας μαζί με τον Ιερό Λόχο 2012 στην Ελλάδα, που συνεχίζει τη Δράση του στο πεζοδρόμιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Για εμάς προέχει η Σωτηρία της Πατρίδος, να αγκαλιάζουμε και να συμπαραστεκόμαστε σε όσους έχει κυνηγήσει το Προδοτικό Πολιτικό Κατεστημένο και το Έθνος να είναι πάνω από την Δημοκρατία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass