Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ:

Ας κάνουμε την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας

Δημοσίευση: 02 Ιαν 2016 19:05

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός και με μια υπέροχη χειμωνιάτικη λιακάδα ο Τύρναβος υποδέχτηκε το νέο χρόνο 2016.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς Παρασκευή 1 Ιανουαρίου μετά τις θείες λειτουργίες στους ιερούς ναούς τη πόλης του Τυρνάβου ακολούθησε δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό.

Μιλώντας τους συνδημότες του ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης μετά τη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης, δίνοντας ένα σαφή τόνο αισιοδοξίας, είπε μεταξύ άλλων: « Αφήσαμε πίσω μας ακόμη μια δύσκολη χρονιά μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας και έντονου προβληματισμού, πιστεύω να γίναμε όλοι σοφότεροι. Είμαστε στο κατώφλι του νέου χρόνου και ο νους μας είναι στραμμένος μπροστά, σ΄ αυτά που έρχονται.

Η απαρχή της νέας χρονιάς φέρνει μαζί της, μια νέα υπόσχεση ζωής, μια νέα δυνατότητα, μια νέα προσδοκία.

Αυτή την προσδοκία που μας θερμαίνει όλους. Τη νέα χρόνια περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε ένα νέο παράδειγμα οργάνωση της ζωής μας πιο ανθρώπινο και πιο δημιουργικό, περισσότερο αλληλέγγυο. Ας κάνουμε την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας».

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο δημαρχείο για τη νέα χρονιά.

Παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσιόπας, Κωνσταντίνος Κουλιός, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Φανή Μπίλιου Λαγκιόλη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης, ο πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Μαλάκος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τάσος Ψύρρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μάκης Κατσικαβέλας και Γιάννης Γκαμπέτας, ο τοπικός σύμβουλος κ. Γιάννης Κατσαρός, το στέλεχος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Ζήσης Παρλίτσης και εκ μέρους της ΔΕΜΥ με έδρα τον Τύρναβο ο ανθυποπλοίαρχος Θεόδωρος Αντωνάκος και ο σμηνίας Θωμάς Μπαρμπούτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass