ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Εορτασμός της Πρωτοχρονιάς

Δημοσίευση: 02 Ιαν 2016 19:04

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Με επισημότητα και θεία κατάνυξη τελέστηκε η θεία λειτουργία και η δοξολογία για το νέο έτος στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής στα Φάρσαλα.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας διαβάστηκε μήνυμα του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου, ο οποίος ευχήθηκε "καλή χρονιά, με υγεία ψυχική και σωματική, με πίστη και διάθεση αλληλεγγύης για να αντιμετωπιστούν οι ποικίλες δυσκολίες της ζωής".

Μετά το τέλος της δοξολογίας έγινε η κοπή της βασιλόπιτας. Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος που παρευρέθηκε στη δοξολογία, δήλωσε στην "Ε" τα εξής: "Εύχομαι το 2016 να φέρει υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία σ΄ όλους, πολίτες και πολιτικούς και στην πατρίδα μας σταθερότητα και ευημερία".

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καχαράλιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας και κ. Γιάννης Βασιλείου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Τριανταφύλλου, κ. Δημ. Γκίζας, κ. Ευάγγ. Κατσιαούνης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, ο διοικητής της 61 Μ.Ε. κ. Παναγιώτης Χαρατσής, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Δημ. Σακκάς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass