ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΣΑΤΑ

Ο Δήμος εισέπραξε και τώρα εξοφλεί

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2015 0:42 | Τελευταία ενημέρωση: 29 Δεκ 2015 1:12

Οι χρηματοδοτήσεις του υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους ήταν το θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κατά την επίσκεψη του δημάρχου στο Υπουργείο, συζητήθηκαν οι καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στην πίστωση των χρηματοδοτήσεων. Ο κ. Νασιακόπουλος εισέπραξε τη διαβεβαίωση του κ. Κουρουμπλή ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί μέσα σε λίγες ημέρες, κάτι που έγινε. Εκταμιεύτηκαν δηλαδή τα ποσά, τόσο από τη ΣΑΤΑ όσο και εκείνα που προέρχονται από το άρθρο 27 του νόμου 3756/09. «Ο Δήμος εισέπραξε και εξοφλεί όλους αυτούς με τους οποίους είχε συναλλαγές, δείχνοντας συνέπεια στις υποχρεώσεις του», δήλωσε ο δήμαρχος Κιλελέρ.

Συγχρόνως συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί για τη διοίκηση και τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ). Ο Θανάσης Νασιακόπουλος εξέφρασε τις απόψεις του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην οργάνωση των ΟΤΑ έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και ουσιαστικότερη λειτουργία των οργανισμών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο δήμαρχος συμφώνησε με τον υπουργό να βρίσκονται σε συνεχή επαφή για να μπορούν να διευθετούνται άμεσα τα όποια ζητήματα ανακύπτουν στον Δήμο Κιλελέρ και αφορούν στις αρμοδιότητες του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass