ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δικάζονται συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2015 2:11

 

Δικάζονται σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου έξι συνολικά συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Λάρισας οι οποίοι συμμετείχαν σε απεργιακή συγκέντρωση έξω από πολυκατάστημα τον Νοέμβριο του 2013.

Πρόκειται ειδικότερα για τον πρόεδρο του ΕΚΛ Τάσο Τσιαπλέ, τον πρώην αντιπρόεδρο Θανάση Βάιο και 4 συνδικαλιστές του σωματείου εργαζομένων στην Πράκτικερ.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Τα εργατοδικεία καλά κρατούν και με τη δήθεν «αριστερή» κυβέρνηση. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) Πέμπτη 17 Δεκέμβρη, δικάζονται από την εργοδοσία της ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, ο πρόεδρος του ΕΚΝΛ Τάσος Τσιαπλές, ο πρώην αντιπρόεδρος του ΕΚΝΛ Θανάσης Βάιος και 4 συνδικαλιστές του Σωματείου Εργαζομένων στην ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, γιατί συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το πολυκατάστημα, στις 3 Νοέμβρη 2013, στο πλαίσιο πανελλαδικής απεργίας των εμποροϋπαλλήλων, ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει να σταματήσουν οι δίκες και κάθε άλλου είδους διώξεις συνδικαλιστών και εργαζομένων για την συνδικαλιστική τους δράση, που στοχεύει στην υπεράσπιση των εργατικών συμφερόντων.

Δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πάψει να μάχεται για την υπεράσπιση των ελάχιστων εργατικών δικαιωμάτων, που απέμειναν από την ολομέτωπη επίθεση μεγαλοεργοδοσίας, κυβέρνησης και Ε.Ε, απέναντι σε όποια δίωξη ή προσπάθεια τρομοκράτησης.

Θα δυναμώσει την προσπάθεια οργάνωσης και κινητοποίησης των εργαζομένων, γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να σώσουμε τη ζωή μας, να σταματήσουμε αυτή τη βαρβαρότητα που ζούμε οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι οικογένειές μας.

Η αργία της Κυριακής για τους εργαζόμενους κατακτήθηκε με πολύχρονους σκληρούς αγώνες και με τέτοιους μόνο μπορεί να σωθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass