ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Τα θέματα των τεχνολόγων μηχανικών

Δημοσίευση: 19 Νοε 2015 1:46

 

Επίσκεψη στο Στρατιωτικό Εργοστάσιο 304 ΠΕΒ, στο Βελεστίνο, όπου συναντήθηκε με τους συναδέλφους που εργάζονται σε αυτό, πραγματοποίησε κλιμάκιο μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανωτάτης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Λάρισας- Μαγνησίας (ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.Δ.Υ Λ-Μ). Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο αποτελούνταν από την πρόεδρο Ειρήνη Μπεκιάρη, τη Βασιλική Γκαβαρδίνα και τον Σταύρο Τζακόγια με τη συμμετοχή και του προέδρου της ΠΟΜΗΤΕΔΥ Στέφανου Λιόντη. Με άδεια που εξασφαλίστηκε από τη Διοίκηση πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη, στη διάρκεια της οποίας, εξετάστηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη στους χώρους εργασίας και έγινε ενημέρωση για τα γενικότερα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι επισήμαναν την αναγκαιότητα συσπείρωσης και ύπαρξης ζωντανών και ενεργών τοπικών συλλόγων αλλά και της Ομοσπονδίας. Στο πλαίσιο αυτό επιβεβαιώθηκε από όλους η πρόθεση οικονομικής στήριξης των συνδικαλιστικών εκφράσεων του κλάδου με την καθολική συμμετοχή τους στην παρακράτηση των συνδρομών τους μέσα από τη μισθοδοσία τους.

Ακολούθησε συνάντηση στην ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων με τον αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αργύρη Κοπάνα. Σε κλίμα εποικοδομητικής συνεννόησης και συνεργασίας συζητήθηκαν εργασιακά θέματα που απασχολούν τους μηχανικούς Τ.Ε. που εργάζονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως η στελέχωση των υπηρεσιών, ο Οργανισμός της Περιφέρειας, το δικαίωμα κρίσης – αξιολόγησης των μηχανικών Τ.Ε , κ.α .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass