ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προτάσεις για τη βελτίωση των συνοικιών

Δημοσίευση: 17 Νοε 2015 8:02

Προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας συμπολιτών που κατοικούν σε συνοικίες του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος, καταθέτει ο διαμερισματικός σύμβουλος με την παράταξη της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων Ρένας Καραλαριώτου, κ. Βασίλειος Καρατάσιος.

Οι προτάσεις, όπως διευκρινίζει ο κ. Καρατάσιος, προέκυψαν μετά από διάλογο με κατοίκους και ανά συνοικία έχουν ως εξής:

ΑΒΕΡΩΦ

Κατασκευή γυμναστηρίου και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 13ο Δημοτικό Σχολείο. Διαμόρφωση της πλατείας των αλησμόνητων Πατρίδων (κ.χ,111). Ανάπλαση της πλατείας Αβέρωφ συμπεριλαμβανομένης και παιδικής χαράς. Ανακατασκευή φρεατίων στις οδούς Λεμεσού-Λακώνων-Αμμοχώστου.

Τοποθέτηση κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Θεοφράστου-Φαρσάλων. Ανακατασκευή του πάρκου στο Ροδοπούλειο. Επέκταση του δικτύου των όμβριων υδάτων στη συνοικία. Κατασκευή πάρκου επί των οδών Ορέστη Κανέλλη - Καλυβίων. Τοποθέτηση κερκίδας στο γήπεδο της τοπικής ομάδας (ΠΑΟΛΑ).

ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑ

Κατασκευή πλατείας απέναντι από τα LIDL. Αλλαγή κουφωμάτων του 22ου Δημοτικού Σχολείου. Αξιοποίηση των αποθηκών της ΑΤΕ στο ΣΕΚΦΟ και της έκτασης του πρώην εργοστασίου Βαλαβάνη. Απελευθέρωση εκτάσεων του ΕΘΙΑΓΕ για χώρους άθλησης και πρασίνου και για κοινωνικό παντοπωλείο. Κατασκευή κρασπεδόρειθων επί των οδών Δαιδάλου 34 έως 40, Καλλικλέους Πολυκλείτου (γωνία) και σε μήκος είκοσι μέτρων και ασφαλτόστρωση. Αξιοποίηση οικοπέδου επί της Καλλικράτους με Γρυμπογιάννη για κατασκευή παιδικής χαράς ή παιδικού σταθμού. Υπόνομος στην οδό Καλλικράτους. Διεκδίκηση παραχώρησης μη χρησιμοποιούμενων εκτάσεων του στρατοπέδου Μπουγά. Αξιοποίηση των χώρων αυτών προς βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών (χώροι πειρατικών δρόμων, άθλησης και πρασίνου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass