Τα διαθέσιμα του Δήμου Λαρισαίων στην Τράπεζα Ελλάδος

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2015 21:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:12

 

Την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαΐου και ώρα 7 μμ συγκαλείται  σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τη μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του Δήμου προς την Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, στη συνεδρίαση θα συζητηθούν μεταξύ άλλων και τα θέματα: Έγκριση πλαισίου λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων κατά το Μήνα Αύγουστο. Τροποποίηση και συμπλήρωση του Κανονισμού Λειτουργίας  ως προς τα δικαιολογητικά και τη μοριοδότηση νηπίων για την εγγραφή σε παιδικούς σταθμούς. Λήψη απόφασης για επανασύσταση θέσεων Δημοτικών Αστυνόμων, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου. Σχέδιο δράσης του Δήμου Λαρισαίων για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς. Επιβολή προστίμου για αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων. Έγκριση του παραδοτέου της Α΄ φάσης της μελέτης "Μελέτη Αστικής Κινητικότητας για τον Δήμο Λαρισαίων". Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας των εργασιών "Πιστοποίηση παιδικών χαρών". Αντικατάσταση του προέδρου του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας "ΔΗ.Κ.Ε.Λ.", λόγω παραίτησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass