ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" Χ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ

«Πρέπει να ξεκαθαρίσει το ποιος είναι αγρότης...»

* Συναντήθηκε με αγρότες της ευρύτερης περιοχής του νομού Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Νοε 2015 21:04 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοε 2015 21:10

Στη σκιά των αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, από τους αγρότες, για τα φορολογικά μέτρα που τους επιβάλλει το νέο μνημόνιο και επίκειται να κατατεθούν στη Βουλή προς ψήφιση, ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του "Ποταμιού" κ. Χάρης Θεοχάρης, βρέθηκε σήμερα Σάββατο στη Λάρισα, όπου συναντήθηκε με αγρότες της ευρύτερης περιοχής του νομού.

Η σημερινή συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο περιοδείας του κ. Θεοχάρη, ανά την Ελλάδα, με σκοπό την ανάπτυξη διαλόγου με τους αγρότες, από τη Βέροια μέχρι και την Κρήτη, καθώς όπως δήλωσε στην "Ε" : "Από την Αθήνα, φυσικά δεν μπορείς να γνωρίζεις την πραγματικότητα που βιώνει ο αγρότης και το ποια είναι τα καθημερινά του προβλήματα, αν δεν συζητήσεις μαζί του για να μάθεις..."

Ο βουλευτής, υποστήριξε πως: "Ηρθα για να ακούσω τους αγρότες της Λάρισας, τα προβλήματά τους, τις προτάσεις τους, τα αιτήματά τους... και βάσει αυτών να διαμορφώσουμε τις προτάσεις του Ποταμιού και να στηρίξουμε την προσπάθειά τους".

Ο κ. Θεοχάρης, αναφερόμενος στις θέσεις του Ποταμιού, για τον αγροτικό τομέα, υποστήριξε: " Δεν μας ενδιαφέρει το μοντέλο του αγρότη του '90, ο οποίος δεν ήξερε πού είναι το χωράφι του και κατηύθυνε όλες τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν σε αυτό, μέσω του κινητού τηλεφώνου του. Μας ενδιαφέρει ο αγρότης που δουλεύει στο χωράφι του, που μοχθεί καθημερινά για την ανάπτυξή του και αγωνιά για το μέλλον του...

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιος σήμερα είναι πραγματικός αγρότης και για μας είναι αυτός που τουλάχιστον το 80% του εισοδήματός του προέρχεται από αγροτικές εργασίες και την απασχόλησή του με τη γη".

Αυτάρκεια της χώρας σε αγροτικά προϊόντα και ποιότητα, είναι δύο βασικά μοντέλα που οραματίζεται το "Ποτάμι" για τον αγροτικό τομέα και οι προτάσεις τους στηρίζονται σε αυτό το στόχο, δήλωσε τέλος ο κ. Θεοχάρης.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass