ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ

Για μερικά μέτρα πτήσης!

* Οι Πρόσκοποι της Λάρισας και του Αμπελώνα συμμετείχαν στους 1ους Τοπικούς Αγώνες Αεροπτέρων

Δημοσίευση: 08 Νοε 2015 7:49

Τα μέλη της 3ης, 4ης, 5ης Ομάδας Προσκόπων Λάρισας και της 1ης Ομάδας Προσκόπων Αμπελώνα κατασκεύασαν με πολύ μεράκι και ζήλο τα αερόπτερά τους με το όνομα «ΣΠΟΡΟΣ». Πολύχρωμα αερόπτερα γέμισαν το μοντελοδρόμιο του Μελισσοχωρίου όπου περίμεναν τους Προσκόπους τα μέλη της Αερολέσχης Λάρισας, με τον πρόεδρό τους κ. Ηλία Σπυρόπουλο. Αφού παρακολουθήσαν τις εντυπωσιακές επιδείξεις στον αέρα από τα μοντέλα των μελών της Αερολέσχης, έφτασε η στιγμή που οι Πρόσκοποι θα απογείωναν τις δικές τους κατασκευές, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα και μερικά μέτρα πτήσης. Ο ενθουσιασμός όμως πως οι προσωπικές τους κατασκευές ήταν στον αέρα περίσσευε στην ψυχή κάθε έφηβου Προσκόπου.

Ο διαγωνισμός περιελάμβανε την απόσταση της πτήσης καθώς και τον χρόνο που θα βρίσκονταν τα αερόπτερα στον αέρα. Ο έντονος αέρας δυσκόλεψε τις πτήσεις και οι απώλειες στα αερόπτερα ήταν αναπόφευκτες. Παρόλο αυτά νικητές στις 3 πρώτες θέσεις αναδείχθηκαν οι Κέλλυ Νάνου, Μιχάλης Ρίτος και Κατσιφής Παναγιώτης.

Όλοι οι Πρόσκοποι έμαθαν για τη λειτουργία ενός «αεροδρομίου» και τον τρόπο πτήσης ενός αερομοντέλου. Τα μέλη της Αερολέσχης απάντησαν σε κάθε απορία των παιδιών και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο αεροδρόμιο Λάρισας για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass