ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΔΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Η ΔΕΗ υπογειώνει το δίκτυό της

Δημοσίευση: 07 Νοε 2015 0:23

 

Στην υπογείωση του δικτύου μεταφοράς ρεύματος προχωρά η ΔΕΔΔΗΕ (πρώην ΔΕΗ) σε κεντρικές οδούς της Λάρισας και για τον λόγο αυτό, τμήμα της οδού Παναγούλη θα παραμείνει κλειστό αύριο Κυριακή, από το πρωί έως το μεσημέρι.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, εργάζονται αυτές τις ημέρες σε οδούς όπως η Κοραή, η 28ης Οκτωβρίου και Παναγούλη για την υπογείωση του εναέριου σήμερα δικτύου σε μια προσπάθεια «βελτίωσης των συνθηκών εκμετάλλευσης δικτύου» και της «ποιότητας της ενέργειας» ενώ παράλληλα, με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα αφαιρεθούν και στύλοι αποδεσμεύοντας σε πολλές των περιπτώσεων, χώρους σε πεζοδρόμια.

Το έργο της υπογείωσης αφορά κυρίως στην οδό Παναγούλη, από την οδό Φαρσάλων έως την κατάληξή της στο κέντρο στην πλατεία Αγαμ. Μπλάνα. Σημειώνεται πως αντίστοιχα έργα υλοποίησε στο παρελθόν η ΔΕΔΔΗΕ τόσο στον λόφο του Φρουρίου όσο και σε άλλες οδούς της Λάρισας.

ΡΥΘΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά στη διακοπή της κυκλοφορίας επί της Παναγούλη, αύριο Κυριακή 8 Νοεμβρίου, η κυκλοφοριακή ρύθμιση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αφορά στο τμήμα της Παναγούλη από την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου έως την οδό Κοραή από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω της οδού Αλεξ. Παπαναστασίου.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass