ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟN ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Μανώλης κατά Κολλάτου

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2015 19:34
Ο κ. Γιώργος Μανώλης Ο κ. Γιώργος Μανώλης

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Επίθεση κατά της διοίκησης της ΔΕΥΑ Τεμπών και προσωπικά στον δήμαρχο και πρόεδρό της κ. Κ. Κολλάτο, κάνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Ο κ. Μανώλης αναφερόμενος στον δήμαρχο Τεμπών κάνει λόγο για έπαρση και εγωιστική συμπεριφορά. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σημειώνει: «Συγκεκριμένα η ΔΕΥΑ Τεμπών πρόσφατα αλλά με καθυστέρηση 10 μηνών βεβαίωσε το τέλος άρδευσης έτους 2014 στη Δ.Ε. Μακρυχωρίου και μέρος της Δ.Ε. Γόννων, επιβάλλοντας καταχρηστικώς επιπλέον ΦΠΑ 13%».

Και ο κ. Γ. Μανώλης συνεχίζει: « Σαν αντιπολίτευση σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείξαμε το θέμα και ζητήσαμε από τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ να διορθώσει την αδικία και να επαναβεβαιώσει τα τέλη άρδευσης των ανωτέρω Δ.Ε. χωρίς το παρανόμως επιβληθέν ΦΠΑ.

Το ίδιο έπραξε και ο εκπρόσωπός μας στη ΔΕΥΑΤ δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, σε πρόσφατη συνεδρίασή της, ζητώντας να ανακοινωθεί μέσω του τύπου, αλλά και με ανακοινώσεις στις τοπικές κοινότητες, να μην λάβουν υπόψη οι δημότες, τους εκδοθέντες λογαριασμούς άρδευσης 2014 και ότι θα εκδοθούν νέοι οι οποίοι δεν θα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και μη, του δήμου μας να ταλαιπωρούνται άδικα, διότι για όλα τα παραπάνω που επισημάναμε και ζητήσαμε, οι δημότες ενημερώνονται όταν προσέρχονται στο ταμείο του δήμου για να πληρώσουν και αποχωρούν αγανακτισμένοι, έχοντας διανύσει άσκοπα πολλά χιλιόμετρα».

Και ο κ. Μανώλης καταλήγει στην επιστολή του: «Ο δήμαρχος κ. Κ. Κολλάτος οφείλει να δείξει με πράξεις και όχι με λόγια, ότι τον ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση και όχι η ταλαιπωρία των δημοτών μας και μάλιστα για κάτι που ούτε στο ελάχιστο δεν ευθύνονται.

Τέλος, να σημειώσω ότι ως αντιπολίτευση ζητήσαμε την αποφυγή αυτής της ταλαιπωρίας, με συνεχείς οχλήσεις στον δήμαρχο, δια μέσω της γραμματείας του, αλλά εκείνος σφύριζε αδιάφορα. Εγωισμοί και έπαρση στην τοπική αυτοδιοίκηση, δήμαρχε δεν χωράνε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass