ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΚΑΪΓΚΕΡ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Άσπρες ουρές και «μαύρες» μετρήσεις…

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2015 0:14

Του Δημήτρη Βάλλα

Η ιστορία είναι παλιά και οι απόψεις είναι πολλές. Άλλοι τη θεωρούν ότι έχει σχέση με τη φαντασία και τις θεωρίες συνωμοσιολογίας και άλλοι ότι έχει σχέση με την πραγματικότητα και με πειράματα που κάποιοι μας αποκρύπτουν!

Είναι η ιστορία με τις άσπρες ουρές, τα παράξενα άσπρα σύννεφα και τα ακόμα πιο παράξενα αεροπλάνα που ίπτανται σε μεγάλο ύψος και λες και ζωγραφίζουν, χαράσσουν τον ουρανό με άσπρες πινελιές.

Το γεγονός έχει περάσει και στη γλώσσα της καθημερινότητας και έχει γίνει συνώνυμο του «κάτι τρέχει» και του «κάτι συμβαίνει».

«Μας ψεκάζουν», «ψεκασμένος» και πολλά άλλα παράγωγα είναι επίσης σε καθημερινή χρήση…

Βέβαια τα πάντα εδώ κινούνται στα όρια επιστήμης και φαντασίας, αλήθειας και μύθου, όμως από την ιστορία πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι η αλήθεια ξεπερνά τον μύθο…

ΟΙ… ΑΣΠΡΕΣ ΟΥΡΕΣ

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Όλοι λοιπόν θα έχουμε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό (σ.σ. άλλοι το χρονολογούν από το Πάσχα του 2002) στον ουρανό της πόλης υπάρχει μια ασυνήθιστη κίνηση αεροσκαφών που πετώντας σε μεγάλο ύψος αφήνουν πίσω τους μια μεγάλη λευκή ουρά.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι παρά το γεγονός ότι οι «ουρές» αυτές στην αρχή μοιάζουν με τις συνηθισμένες λευκές ουρές των αεριωθούμενων επιβατικών αεροσκαφών, δεν διαλύονται όπως θα έπρεπε να συμβαίνει, αλλά γίνονται πιο παχιές και απλώνονται σ’ ολόκληρο τον ουρανό, σχηματίζοντας αρχικώς διάφορα σχήματα (τετράγωνα, χιαστί, κ.λπ.) μεταξύ τους και στο τέλος καταλήγουν σαν μια αραιή συννεφιά (ένα λευκό πέπλο) που διαρκεί για πολλές ώρες.

Οι... πτήσεις των αεροσκαφών αυτών - όπως επισημαίνουν στην «Ε» πολλοί Λαρισαίοι παρατηρητές του ουρανού - έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό και δεν δικαιολογούνται, καθώς συνήθως πάνω από τη Λάρισα δεν έχουμε τέτοια κίνηση επιβατικών αεροσκαφών.

Το φαινόμενο όμως των «λευκών ουρών» έχει παρατηρηθεί τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν αποτελεί προφανώς μόνο «προνόμιο» του ουρανού της πόλης.

Οι επίσημες απαντήσεις που έχουν δοθεί κατά καιρούς (σ.σ. το θέμα έφθασε ακόμα και στη Βουλή) κάνουν λόγο για λευκές ουρές υδρατμών κατά της διάρκειας της πτήσης ενός αεριωθούμενου αεροπλάνου. Όμως πολλοί μιλούν για άλλου είδους ουρές, τις ουρές των χημικών ψεκασμών (Chemtrails) - που σήμερα δέχονται πολλοί Έλληνες και ξένοι επιστήμονες που με τη σειρά τους αναπτύσσουν διάφορα σενάρια που:

* Είτε έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση του «φαινομένου του θερμοκηπίου» σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να περιοριστεί η αύξηση της θερμοκρασίας της Γης, που απειλεί τον πλανήτη με αφανισμό.

* Είτε με τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών, της ιονόσφαιρας, πειράματα «μετεωρολογικού πολέμου» κ.ά.

* Είτε ακόμα και με τον έλεγχο του …υπερπληθυσμού της Γης!

«Πρόκειται, μας επισημαίνει γνωστός επιστήμονας χημικός της πόλης που δεν θέλει να δημοσιευτεί το όνομά του, για την εφαρμογή μιας μεθόδου Αμερικανών ερευνητών που προβλέπει τη διασπορά μικρών σωματιδίων αλουμινίου και άλλων οξειδίων μετάλλων, καθώς και ανοργάνων αλάτων (άλατα βαρίου), ώστε αλλάζοντας την αγωγιμότητα της ατμόσφαιρας να απομακρύνεται η βλαβερή υπεριώδης ακτινοβολία και να διαφεύγει η θερμότητα της Γης.

Είναι, μας λέει, η εφαρμογή της μελέτης από τους Αμερικανούς με στόχο τη μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για τους λεγόμενους αεροψεκασμούς που συνήθως γίνονται με ειδικά στρατιωτικά αεροπλάνα τύπου «τάνκερ» και που έχουν στόχο τη δημιουργία ενός αλουμινένιου και όχι μόνο πέπλου γύρω από τη Γη, εργαστηριακές αναλύσεις από επιστήμονες κυρίως στη Γερμανία ανακάλυψαν σε δείγματα χιονιού και βροχής μεγάλες ποσότητες από αλουμίνιο, βάριο, κοβάλτιο και στρόντιο.

Είναι ουσίες που έχουν επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς:

* Οι ενώσεις του βαρίου καθιστούν τον ανθρώπινο οργανισμό πιο ευάλωτο στις μολύνσεις.

* Το αλουμίνιο είναι τοξικό για το νευρικό σύστημα και φέρνει Αλτσχάιμερ και οστεοπόρωση».

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Επιμένοντας να μην δημοσιευτούν στοιχεία γύρω από το όνομά του γιατί, όπως μας λέει, φοβάται, ο ίδιος Λαρισαίος ερευνητής μας παρουσιάζει φωτογραφίες, αλλά και στοιχεία από τις μετρήσεις του που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια!

Όπως μας αναφέρει, μετά από την εμφάνιση αυτών των λευκών σημαδιών (ουρές) στον ουρανό σε ένα διάστημα 2-3 ωρών πάντα προχωρούσε σε μετρήσεις με ειδικό μετρητή γκάιγκερ ραδιενέργειας που έδειχνε ποσοστά κατά πολύ πιο πάνω από τα κανονικά.

Στη Λάρισα, θα μας πει έχω καταγράψει μετά την εμφάνιση αυτών των φαινόμενων τιμές ραδιενέργειας ακόμα και και τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό. Ενώ το κανονικό, δηλαδή, είναι περίπου 0,06 m. R (milliroentgen) οι τιμές ανεβαίνουν στα 18 και 20 m.R !

Μυστήρια πράγματα δηλαδή, και όσο για τα υπόλοιπα, όταν ο Λαρισαίος ερευνητής έδωσε κάποτε σε δημόσια αρχή τα στοιχεία τού είπαν «μπράβο, είσαι συνειδητοποιημένος πολίτης»…

Η ζωή βέβαια έκτοτε συνεχίζεται κανονικά!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass