ΣΥΡΙΖΑ: «’’Το Ποτάμι’’ ξεχειλίζει φασισμό»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2015 16:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

 

Την «χρυσαυγίτικη άνεση του Σταύρου Θεοδωράκη» μέμφεται ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε νέα επιθετική ανακοίνωσή του εναντίον του Ποταμιού.

Αναλυτικότερα, το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας σημειώνει: «Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του φερόμενου ως πολιτικού κόμματος «Το Ποτάμι», προέτρεψε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάψει να συνομιλεί με το κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ) και να προχωρήσει σε συμφωνία με τους εταίρους. Δεν μας εκπλήσσουν αυτά τα μαθήματα δημοκρατίας που παραδίδει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τα κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα έκανε και το 2012 όταν σε μια από τις megaλες εκπομπές του φιλοξένησε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο σε μια αποκαλυπτικά φιλική συνέντευξη. Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης πίνει με άνεση καφέ από την χρυσαυγίτικη κούπα, δείχνοντας να απολαμβάνει την παρέα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Είναι προφανές πως ο κ. Θεοδωράκης είναι μια μαριονέτα του μνημονιακού διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας, χωρίς να μπορεί να κρύψει την φασιστική του φύση. «Το Ποτάμι» ξεχειλίζει φασισμό. Το θέμα είναι το εξής: τα «ψάρια» που κολυμπούν πανευτυχή μέσα του (βουλευτές, στελέχη, κ.ά.), δεν ξέρουν τι εστί Θεοδωράκης; Ή κάνουν πως δεν ξέρουν; Ή δεν θέλουν να ξέρουν;»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass