ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ενα λαπ - τοπ για το... Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2015 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:47

Εμπράκτως, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, συνεχίζει τη διαχρονική στήριξή του στο έργο της αποκάλυψης του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας. Χθες, αποδεχόμενος σχετικό αίτημα, παρέδωσε στον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής αποκάλυψης του μνημείου κ. Αθανάσιο Τζιαφάλια, ένα καινούριο λαπ - τοπ. Ο υπολογιστής, καλύπτει ένα κενό στα μέσα που έχει στη διάθεσή της η επιτροπή -σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία- και θα χρησιμοποιηθεί για τη μελέτη των χιλιάδων επιγραφών του θεάτρου.

Στη σύντομη τελετή στο μέγαρο δικηγόρων, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημ. Κατσαρός, παρουσία και μελών του διοικητικού συμβουλίου, παρέδωσε τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή στον κ. Αθ. Τζιαφάλια. Στην προσφώνησή του, ο πρόεδρος του ΔΣ σημείωσε ότι η δωρεά αποτελεί ελάχιστη χειρονομία στο έργο αποκάλυψης του μνημείου και στις προσπάθειες των επιστημόνων. Απαντώντας ο κ. Αθ. Τζιαφάλιας, σημείωσε ότι υπάρχει συνεργασία με Γάλλους επιστήμονες, υπό τον κ. Μπρούνο Ελί, για τη μελέτη των 2.500 επιγραφών. Τέλος,φ ευχαρίστησε, εκ βάθους καρδίας, για την έμπρακτη στήριξη τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass