Ιγνάτιος: Παρακολουθείστε μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2015 19:50

Μήνυμα για να πληροφορηθούν οι νέοι ότι στη Λάρισα λειτουργεί Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, αναγνωρισμένη από το Κράτος, και η οποία στο τέλος των Σπουδών χορηγεί Πτυχία και Διπλώματα, με τα οποία δίδεται στον κάτοχο το δικαίωμα να διδάσκει σε Μουσικά Σχολεία, Ωδεία και Σχολές, προπάντων θα στελεχωθούν τα Αναλόγια των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως με νέους Ψάλτες, πράγμα πού είναι τόσο απαραίτητο για τη Θεία Λατρεία της Εκκλησίας μας, απευθύνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος.

Σύμφωνα με τον Σεβ. Κ.κ. Ιγνάτιο «στη Λάρισα λειτουργεί η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως και τα μαθήματα γίνονται στο υπόγειο χώρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη και από 6 το απόγευμα ως 9 το βράδυ. Τμήμα της Σχολής λειτουργεί και στον Τύρναβο, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, στον όποιο τα μαθήματα γίνονται υπό γνωστού ψάλτου και ανεγνωρισμένου διδασκάλου της Σχολής μας, κάθε Πέμπτη και κατά τις ώρες 5:00 έως 7:00 το απόγευμα. Παρακαλώ λοιπόν αδελφοί μου να ενισχύσετε αυτό το έργο με την παρακίνηση των νέων να σπεύσουν να μάθουν την αγία τέχνη της Εκκλησιαστικής μας Μουσικής» καταλήγει ο Μητροπολίτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass