ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ»

Μια σύγχρονη ιατρική μονάδα στην υπηρεσία του πολίτη

Δημοσίευση: 29 Απρ 2015 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:33

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ιδιωτικής Ψυχιατρικής κλινικής «Άγιος Νικήτας» που βρίσκεται στο 10ο χλμ. Λαρίσης Τυρνάβου παρουσία πλήθους κόσμου. Στον αγιασμό και στη δοξολογία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης & Τυρνάβου Ιγνάτιος.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν o κ. Δημήτριος Πλουμπίδης, πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας που απηύθηνε και σύντομο χαιρετισμό, οι βουλευτές του Νομού κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Βασίλειος Κόκκαλης, και πλήθος εκπρόσωπων των τοπικών αρχών.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γιώργος Ρουπακιάς, εκπρόσωπος της διοίκησης, αναφέρθηκε στο όραμα για την προσφορά ενός ζεστού και φιλόξενου χώρου, όπου με αγάπη και στοργή θα προσεγγίζεται ο κάθε ασθενής σεβόμενοι τις ανάγκες του και τις ιδιαιτερότητές του. Ο επιστημονικός διευθυντής της κλινικής κ. Παν. Βράνας αναφέρθηκε στη δυνατότητα αντιμετώπισης κάθε ψυχιατρικού ή ψυχοσωματικού περιστατικού.

Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούνται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 8.000 τ.μ. μέσα σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων, ένα χώρο ζεστό και ανθρώπινο με όλες τις ανέσεις. Υπάρχουν δε πληθώρα χώρων για παράλληλες δραστηριότητες όπως εργοθεραπεία, ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, γυμναστήριο και φυσικοθεραπεία.

Μετά την κοπή της κορδέλας ακολούθησε ξενάγηση στον χώρο της κλινικής και δεξίωση για όλους τους παρευρεθέντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass