Έκκληση δήμου Αγιάς για καθαρισμό οικοπέδων

Δημοσίευση: 27 Απρ 2015 22:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28

 

 

 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα µας προσδιορίζεται από 1ης Μαΐου μέχρι και 31ης Οκτωβρίου, σύμφωνα µε το άρθρο 25 του ν. 998/79.

Όπως ανακοινώνει το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγιάς «Στο πλαίσιο των μέτρων και δράσεων για την πρόληψη και την ετοιμότητα αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες οικοπέδων, καθώς και εξοχικών κατοικιών, να προχωρήσουν σε καθαρισμό της βλάστησης, όπως και σε απομάκρυνση των υπολειμμάτων καθαρισμού. (Πυρ. Διάταξη 4/2012, Ν. 3852/2010, αρθ. 94 παρ. 1). Επισημαίνεται δε, ότι η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών κατά τη διάρκεια της αντιπυρική περιόδου επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας που εκδίδεται από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία λαμβάνοντας υπόψη τον προβλεπόμενο δείκτη επικινδυνότητας και την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων που προβλέπονται στην πυροσβεστική διάταξη 9α/2005».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass