ΒΑΡΙΑ 50ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΙΧ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σκοτώθηκε 52χρονη Λαρισαία σε τροχαίο

Δημοσίευση: 26 Απρ 2015 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:24

Μια γυναίκα νεκρή και ένας άνδρας σοβαρά τραυματίας, είναι ο απολογισμός θανατηφόρου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στις 8.20 χθες το βράδυ, στο 5ο χλμ της εθνικής οδού Λάρισας-Καρδίτσας, στο ύψος της Αγ. Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε, όταν το ΙΧ μάρκας Σιτροέν, χρώματος βυσσινί, που οδηγούσε ο Βασίλειος Πετρ. Παλάσκας 50 ετών από τον Κυπάρισσο  - που κατευθυνόταν από Λάρισα προς Καρδίτσα- κάτω από άγνωστες συνθήκες  που ερευνά η Τροχαία, καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που κολώνα και ΙΧ κόπηκαν σχεδόν στη μέση, ενώ η συνοδηγός, Ευανθία Παν. Παπαευθυμίου 52 ετών από τη Λάρισα - που ήταν από την πλευρά του ΙΧ που χτύπησε στην κολώνα - συνεθλίβη κυριολεκτικά  και σκοτώθηκε ακαριαία. Το αυτοκίνητο πετάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ ο οδηγός του βρέθηκε έξω από αυτό, βαριά τραυματισμένος.
Η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φτάσει στον τόπο του δυστυχήματος.
Ανδρες της ΠΥΛ  έκοψαν την κολώνα και τα πλαϊνά «κολωνάκια» του ΙΧ  και απεγκλώβισαν το σχεδόν διαμελισμένο κορμί της άτυχης γυναίκας, ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον ΠΠΓΝΛ. Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα  διενεργεί η Τροχαία Λάρισας.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass